Σχετικά με
Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη συνδρομή τους στο επίπεδο Expert. Περιγραφή: Το webinar παρουσιάζει τα απαραίτητα βήματα και τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία και οργάνωση των γαστρονομικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου. Από την επιλογή της σωστής δομής έως τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις για να στήσουν τμήματα που λειτουργούν αποτελεσματικά, παρέχοντας εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Στόχοι Σεμιναρίου: 1. Κατανόηση της Δομής F&B: Να βοηθήσει τους επαγγελματίες να κατανοήσουν τη σημασία της σωστής οργάνωσης των F&B τμημάτων για τη βελτίωση της εμπειρίας φιλοξενίας και την αύξηση της αποδοτικότητας. 2. Ενίσχυση Διαχείρισης και Λειτουργικότητας: Να παρέχει πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές για την αποδοτική διαχείριση των πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού στα F&B τμήματα. 3. Δημιουργία Προσαρμοσμένων F&B Λύσεων:Να υποστηρίξει τη διαμόρφωση τμημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών τύπων ξενοδοχείων και αγορών.