top of page

Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού

Σχετικά με

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη συνδρομή τους στο επίπεδο Expert. Περιγραφή: Το webinar αναδεικνύει έξυπνες τεχνικές που μειώνουν την επιβάρυνση του housekeeping από την κατανάλωση φαγητού στα δωμάτια. Από τη διαχείριση του room service έως τη μείωση αποβλήτων και φθορών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ F&B και housekeeping, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα και την εμπειρία των πελατών. Στόχοι Σεμιναρίου: 1. Κατανόηση των Formats Πρωινού: Παροχή γνώσεων για τα κύρια formats που προσαρμόζονται σε μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. 2. Διαχείριση Πόρων και Εμπειρία Πελατών: Να παρέχει στρατηγικές για τη βέλτιστη αξιοποίηση πόρων, προσφέροντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εμπειρία πρωινού. 3. Προσαρμογή του Πρωινού στην Ταυτότητα του Ξενοδοχείου: Να υποστηρίξει τη δημιουργία πρωινού που αντανακλά τη φιλοσοφία και την ταυτότητα του καταλύματος.

Επισκόπηση

bottom of page