Σχετικά με
Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη συνδρομή τους στο επίπεδο Expert. Περιγραφή: Το webinar εστιάζει στα βασικά στοιχεία που καθορίζουν τον επιτυχημένο σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου. Από την αρχιτεκτονική και την αισθητική, μέχρι τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του πελάτη, το σεμινάριο παρέχει πρακτικές κατευθύνσεις και ιδέες για τη δημιουργία χώρων που συνδυάζουν μοναδική ταυτότητα και μέγιστη απόδοση. Στόχοι Σεμιναρίου: 1. Κατανόηση Σημείων Κλειδιών στον Σχεδιασμό: Παροχή γνώσεων σχετικά με τις βασικές αρχές σχεδιασμού που επηρεάζουν την εμπειρία του πελάτη και την απόδοση του εστιατορίου. 2. Στρατηγικός Σχεδιασμός για Ξενοδοχειακά Εστιατόρια: Εξέταση τρόπων με τους οποίους ο σχεδιασμός μπορεί να υποστηρίξει τις επιχειρηματικές ανάγκες και να ενισχύσει τη διαφοροποίηση της επιχείρησης. 3. Συγκερασμός Αισθητικής και Λειτουργικότητας: Επίτευξη μιας ιδανικής ισορροπίας ανάμεσα στην οπτική ταυτότητα και την πρακτικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών.