Το μεγαλύτερο online ξενοδοχειακό event με δωρεάν webinars επιστρέφει τον Ιανουάριο, προσφέροντας 15 live παρουσιάσεις με επίκεντρο τη γαστρονομία στα ξενοδοχεία και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει όλα τα τμήματα, από το F&B και το housekeeping, έως το sales & marketing.
Φτάνοντας στην 7η διοργάνωση του ετήσιου live event της Hotelier Academy, ο θεσμός αποκτά ακόμα πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα, εστιάζοντας στο πώς η γαστρονομία συμβάλλει στην επιτυχία ενός καταλύματος.
Με τη συμμετοχή μερικών από τους πλέον διακεκριμένους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, οι θεματικές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τα παγκόσμια food trends για ξενοδοχεία και τις βασικές αρχές σχεδιασμού χώρων εστίασης, έως το πώς τα board plans επηρεάζουν τις πωλήσεις ενός καταλύματος.
Η παρακολούθηση του event είναι εντελώς δωρεάν για όλους, καθώς το event στηρίζουν κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως η IT Concept, το Destsetters, η Taf Coffee, η Scent Plus με την EME ESE, καθώς και η webhotelier | primalres και η Incrementum.
Για άλλη μια χρονιά, τα ξενοδοχεία της Αθήνας στηρίζουν ενεργά το event, με το νέο design ξενοδοχείο OKUPA στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, μετατρέποντας κάποια από τα δωμάτια του σε studio για τις ανάγκες του μεγαλύτερου event της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς.
Ημερομηνία:
Το Live Event της Hotelier Academy θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 31 Ιανουαρίου 2025, με 3 live παρουσιάσεις καθημερινά στις 10:00, 13:00 και 16:00.
Χώρος:
Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το Live Event διαδικτυακά μέσω των καναλιών της Hotelier Academy. Το event θα μεταδοθεί από το ολοκαίνουργιο design ξενοδοχείο OKUPA Hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Συμμετοχή:
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Απαιτείται μόνο εγγραφή ως μέλος της Hotelier Academy μέσω αυτού του συνδέσμου και έπειτα επιλογή των webinars από αυτή τη λίστα. Με την ολοκλήρωση της δωρεάν εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε όλα τα live webinars και να λάβετε τα links παρακολούθησης.
Θεματικές:
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025 - Trends vs F&B supported by Scent Plus
Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις για το 2025
Ομιλητής: Ζένιος Ζένιου by Destsetters - Κάνε εγγραφή
Hotel Restaurant Design: Τα σημεία-κλειδιά στο σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου
Ομιλητής: Κώστας Γκάγκος by Costas Gagkos Design - Κάνε εγγραφή
Hotel Food Branding: Τα βασικά touchpoints της πολυαισθητικής γαστρονομικής εμπειρίας
Ομιλήτρια: Ζαφειρία Δημητροπούλου by Scent Plus - Κάνε εγγραφή
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 - Management vs F&B supported by Taf Coffee
F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων
Ομιλητής: Γιάννης Σταυρουλάκης - Κάνε εγγραφή
F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος
Ομιλητής: Γιάννης Κουφός - Κάνε εγγραφή
F&B Jobs: Dos & Don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία
Ομιλήτρια: Ανθή Μανέτα by My Igikai - Κάνε εγγραφή
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 - Operation vs F&B supported by
Breakfast Concepts: Τα βασικά formats για πρωινό ξενοδοχείου σε μικρά και μεγάλα καταλύματα
Ομιλήτρια: Νανά Κάντσα by Tabletop Design - Κάνε εγγραφή
Gastro Service: Τεχνικές εξυπηρέτησης που προάγουν τη γαστρονομική εμπειρία ανά τμήμα
Ομιλήτρια: Χρυσάνθη Τσιλιμπίρη - Κάνε εγγραφή
Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού
Ομιλήτρια: Ελευθερία Μάντζαρη by Destine - Κάνε εγγραφή
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025: Sales vs F&B supported by Incrementum
Hotel Board Sales: Ο ρόλος των food plans στη δυναμική των άμεσων πωλήσεων σε online κανάλια
Ομιλήτρια: Στέλλα Τσαντήλα & Νικήτας Νικηταράς by Incrementum - Κάνε εγγραφή
Hotel Food Revenue: Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα
Ομιλήτρια: Μαρία Θεοφιλοπούλου - Κάνε εγγραφή
Hotel All-Inclusive: Πώς να αξιοποιήσετε την αυξανόμενη τάση σε boutique & luxury καταλύματα
Ομιλητής: Άγγελος Σωφρόνης by Fitness in Greece - Κάνε εγγραφή
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025: Hotel Tech vs F&B supported by WebHotelier
Food Staff Technologies: Τα top εργαλεία βελτίωσης της αποτελεσματικότητας F&B λειτουργιών
Ομιλητής: Θοδωρής Λαμπρόπουλος - Κάνε εγγραφή
PMS vs Food: Οι βασικές F&B λειτουργίες ενός PMS
Ομιλητής: Κουνέλης by web hotelier / primal res- Κάνε εγγραφή
Hotel Food Promotion: Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης των F&B τμημάτων και εμπειριών
Ομιλητής: Αλέξης Χριστοδουλάκης by IT Concept - Κάνε εγγραφή
Γιατί να Παρακολουθήσετε το Live Event της Hotelier Academy:
Μοναδική Εξειδίκευση στη Γαστρονομία Ξενοδοχείων: Ανακαλύψτε πώς η γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει καταλύτη επιτυχίας για όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου, από το F&B μέχρι το housekeeping και το sales & marketing.
Ενημέρωση από Ειδικούς του Κλάδου: Μάθετε από διακεκριμένους επαγγελματίες που θα παρουσιάσουν παγκόσμια trends, σχεδιαστικές προσεγγίσεις και στρατηγικές πωλήσεων για τα εστιατορικά τμήματα.
Δωρεάν Συμμετοχή με Άμεση Πρόσβαση στα Webinars: Χωρίς κόστος, με εγγραφή μέλους στην Hotelier Academy, παρακολουθήστε ζωντανά 15 παρουσιάσεις και λάβετε τα απαραίτητα εργαλεία για να εξελίξετε την επιχείρησή σας.
Κάντε την Εγγραφή σας Τώρα!
Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο online ξενοδοχειακό event!Εγγραφή Εδώ και εξασφαλίστε τη θέση σας στα πιο εμπνευσμένα webinars για τη γαστρονομία στα ξενοδοχεία.
Comments